Anbefalinger

Gennemsnits karakter for knivdoktorn´s service: 5

Här nedan kan du läsa om tidigare kunders upplevelser med Knivdoktorn. Bläddra längst ner på sidan för att lämna Din Kommentar.

 • I have a nice collection of Mohac knifes since I m in love with them ! I also get them sharped by Mr Uhac himself! Such a perfectionist and a master when it comes to knives! Thank you so much Mikael to keep my amazing sharp knifes alive!

  Maxime herbreteau

 • Lämnade in en kniv till Mikael för slipning av ny egg. Den skär numer helt fantastiskt och jag kunde inte vara mer nöjd! Jag kan varmt rekommendera Knivdoktorn!

  Adam

 • Tack för knivarna Micke fantastisk slippning.

  Zagge

 • Micke har slipat mina knivar i många år och jag är alltid jättenöjd! Bra pris & snabb! Eggen håller länge och rimligt mycket stål försvinner! Dessutom alltid trevligt att träffa Mikael för att hämta upp knivar, blir gott snack om stål o dylikt! Tack Uhac för ditt fina hantverke!

  Sjölin Robin

 • Stort tack för ett fantastiskt jobb. Jag har precis skurit lite tomater för lunch och känslan av en perfekt slipad kniv är svårslagen. Mycket nöjd med jobbet, priset och trevligt snack! Jag kan verkligen rekommendera Knivdoktorn och kommer garanterat att återkomma nästa gång det är dags för skärpning!

  Arnkvist

 • Efter att ha läst alla kommentarerna här har jag inte mycket nytt att tillägga, kan bara hålla med. Men jag vill gärna skriva något positivt här ändå för att jag är så glad över att jag hittat ”Knivdoktorn”, duktiga knivslipare växer banne mig inte på träd! Idag åker mina WüstHof knivar in på slipning igen efter att jag bott ett par år utomlands. När jag får tillbaka dem ska jag återigen göra ”Tomattricket”, precis som förra gången. Såg även att Håkan gillar att göra samma sak..

  En sista kommentar till er som läser detta; Ni har kommit rätt, lämna in era slöa knivar omedelbums!

  KRISTOFER

 • Har underhållsslipat mina knivar med brynstål i många år, men favoriterna var nerslitna och behövde ny egg. Tvekade på ‘maskin/industrisliperier’ men hittade Knivdoktorn och fick förtroende för Mikael.
  Vi gick igenom hur jag använde de olika knivarna, hur man bäst underhåller skärpan och jag fick knivarna slipade precis rätt för respektive användning. Personligt och proffsigt!
  Hit skulle jag gått långt tidigare

  ANDERS

 • Snabbt, billigt och bra (mycket smidigare, billigare och bättre än en viss skicka-dina-knivar-till-oss-aktör på knivsliparmarknaden)!

  Mattias

 • Lämnade in mina knivar som var i tänkbart sämsta skick, fick tillbaka fantastiskt vassa välslipade knivar! Rekommenderas starkt, mycket proffsigt och lärorikt! Kommer tillbaka fler gånger.

  OSKAR

 • Vill ni ha kanon knivar skall ni utan tvekan lämna dem till Mikael! Resultatet blir knivskarpt!! Jag uppskattar resultatet på knivarna och Mikaels bemötandet samt möjligheten att få prata kniv och egg med en person med så otroligt mycket kunskap och erfarenhet! Rekommenderas å det varmaste!! Jag återkommer!

  Patrik

 • Har lämnat in Global, Sabatier, JCK och lite annat till Mikael. Han väckte liv i dessa knivar som jag inte trodde var möjligt. Vänligt och trevligt bemötande. Rekommenderas starkt.

  Mats

 • Igår lämnade jag en hög knivar till Mikael och fick ett samtal i eftermiddags att de var klara. Wow, inte bara var de helt perfekt slipade, de är så mycket vackrare nu, all rost på kolstålskniarna är borta. Han har till och med fått fason på mina hårdaste knivar (rhc66). Trots att timmen var sen när jag äntligen fick tid att hämta dem var jag bara tvungen att köpa hem alla möjliga grönsaker bara för att testa dem- helt underbart. Stort tack för ett gott arbete! Jag kommer igen.
  Tobias Annerfeldt

  TOBIAS ANNERFELDT

 • Sagolik vassa knivar man fick till baka, Det var ”top of the line”

  MAGNUS

 • Servicen överträffar nästan slipningen och då var slipningen ‘spitzeklass’! Tack för hjälpen med både slipning och beställningen av ett nytt bryne.

  NICKLAS LARSSON

 • Ett av Malmös små guldkorn, äntligen blev mina slöa knivar som nya igen, eller bättre.
  Stort tack, snabbt, smidigt och prisvärt!

  OLA ANDERSSON

 • Jättenöjd. Alla knivar blir som nya. Tojiro, Satake, Porsche, Sabatier, Zwilling. Mikael har t.o.m fått fart på en hopplös filékniv från OBH Nordica. Stort tack! (Kommer köpa en Mohac när hustrun tittar åt andra hållet nästa gång)

  ROBERT CARLSSON

 • Har efter långt sökande efter någon som kan slipa mina knivar äntligen hittat hit. Snabbt och mycket bra jobbat. Tack Mikael.

  ANDERS

 • Aj, aj,aj…. vad vassa knivarna blev sen du slipade dem. Allt från en gammal konditorikniv och japansk sushikniv i kolstål till moderna Sabatier. Grymt! / Jessica

  JESSICA LAGERSTEDT

 • Fick mina WüstHof knivar slipade idag, och det är en härligt känsla att få tillbaka den där riktigt vassa känslan, där jag kan hålla min kniv med två fingrar och bara ”släpa” kniven över en tomat och se hur den delar sig.

  Rekommenderas start. Att Mikael dessutom är trevlig och visar hur det går till att skärpa en kniv med brynstål gjorde hela min dag. Nu åker knivslipshjulen ut. Ni vet, tre hjul vid sidan om varandra som ska göra kniven vass där man för kniven fram och tillbaka.

  HÅKAN

 • Min kära gamla 30-åriga Normark, och ett antal Globalknivar har fått nytt liv och kommer att få årlig behandling efter denna fina behandling och trevliga bemötande av Mikael.

  Owe

 • Lämnade in ett antal Globalknivar till Mikael. Vänligt och trevligt bemötande och fantastiskt bra resultat, knivarna är bättre nu än när de var nya. Rekommenderas starkt.

  Arne

 • Jag tar inte alltid så väl hand om mina knivar som jag borde.
  Trodde inte det skulle gå att väcka liv i mina Victorinox-knivar igen.
  Stort tack, Mikael för att du gav dem livet tillbaka. Hädanefter få de gå på ”spa-behandling” hos dig lite oftare. Kram

  TESS

 • TACK Mikael. Jag tyckte att mina Sabatier-knivar började bli lite slöa, svåra att skärpa. När Mikael slipat dem insåg jag att jag borde gjort detta för länge sedan. Även mina Laguiole kolstålsknivar fick sig en omgång, dessa var nästan oanvända sedan inköp, men vilken skillnad. VÄNTA INTE på att knivarna skall bli slöa, slipa nu.
  Dessutom. Lämnade över 1,6 m egg och fick tillbaks knivarna dagen efter. Kanon.

  GERT-OVE SIGURDHSSON/VINCONTORET MALMÖ

 • TACK ! för slipningen av knivarna, kanon, varför väntar man så länge !?
  Nu skall det inte dröja till nästa gång

  BENGT JEPPSSON

 • Mycket nöjd efter att ha lämnat in 3st Sabatierkniver som legat i sommarstugan i flera år. Vi var på vippen att låta dem gå till återvinningen. Men kanske de går att rädda? Jag letade lite på nätet och fick träff på Knivdoktorn som såg till att knivarna fick nytt liv. Tack för ett väl utfört arbete och ett trevligt bemötande.

  PATRICK MANNERSTRÖM

 • Lämnade tre st knivar häromdagen, fick tillbaka dem tre timmar efteråt som nya!! Grymt bra slippade, stor eloge till Mikael! Rekommenderas starkt!

  ROBIN SJÖLIN

 • Jag lämna in 4 st grymt slöa och tråkiga knivar som knappt gick att andvända.
  Någon timme senara så får jag tillbaka 4 samorajsvärd,
  Helt grymt vassa nästan som trolleri.
  Jag Kan bara säga TACK och hit ska mina knivar komma och ofta =)

  FREDRIK

 • Nu är det roligt att laga mat igen! Hade mina Globalknivar inne för slipning och blev så nöjd med resultatet att jag överraskade mina föräldrar med att även lämna in deras. Bästa presenten till någon som har det mesta! Väl utfört arbete och trevligt bemötande gör att jag gärna vill rekommendera Knivdoktorn till alla med slöa knivar.

  HANNA

 • Fick tag i en mycket illa åtgången Victorynox på loppis. Lämnade den till Knivdoktorn och fick tillbaka en ”magisk” kniv. Äntligen har jag hittat ett ställe/person som jag kan prata knivar och skärpa med. Kan med andra ord varmt rekommendera Kvindoktorn till alla som behöver slipning!

  CHRISTIAN

 • Rekommenderas! Lämnade in 3 trötta knivar som inte slipats på många år. Fick tillbaka ”nya”, en fröjd att använda. Gick hem och skar övermogna tomater som test, tokvassa!

  MARKUS

 • Jag kan varmt rekommendera alla att låta slipa sina knivar hos Knivdoktorn, Det går snabbt, kostar inte särskilt mycket och resultatet blir fantastiskt bra. Först när mina Globalknivar var slipade förstod jag hur skarpa dom var när dom var nya. Det är en fröjd att arbeta med knivarna om än det gått åt ett plåster eller två. men där får jag skylla mig själv.

  TOMMY HANSSON

 • Lämnade en ganska sargad Mac Mighty med böjd spets till Mikael och fick tillbaka en kniv som var vassare än någonsin. Helt klart det bästa jag gjort för mitt favoritverktyg…

  ERIK

Giv knivdoktorn din karakter